Annons

Annons

Annons

Freluga

Hello Saferide kommer till Freluga i sommar

Ytterligare en artist har släppts inför den stundande konsertsommaren på Freluga trädgårdsscen. Det handlar om Hello Saferide som spelar i Freluga 2 augusti.

Hello Saferide är den tredje artisten som arrangörerna bakom Freluga trädgårdsscen presenterar. Redan klara Måns Zelmerlöw och Ola Salo får sällskap av Hello Saferide, vilket är lika med Annika Norlin – även känd under artistnamnet Säkert!. Med Hello Saferide gör Annika Norlin musik med engelska texter medan Säkert! handlar om texter på svenska.

Annons

– Vi har jobbat på att få hit Annika Norlin, antingen som Säkert! eller som Hello Saferide, ända sedan året vi startade, säger Linda Netsman i den arrangerande syskontrion bakom Freluga Trädgårdsscen.

Annons

Annika Norlin har knappt turnerat alls de senaste somrarna, men nu till sommaren kommer hon att göra ett fåtal spelningar, varav en alltså kommer att ske i Freluga.

– Vi har en önskelista med artister som våra besökare ligger bakom och Annika Norlin har stått högt upp där. Vi känner oss priviligierade att hon valt att komma till oss, det känns som ett stort "äntligen" att ha gjort klart med henne, säger Linda Netsman.

Hello Saferide debuterade 2005 och tredje albumet – "The fox, the hunter and Hello Saferide – släpptes i höstas. Annika Norlin har även hunnit släppa tre album som Säkert!. Hon har tilldelats totalt tre grammisar hittills i karriären och hon har dessutom vunnit utmärkelsen P3 Guld.

Annika Norlin under fjolårets Way Out West i Göteborg.

Annika Norlin släppte sitt tredje Hello Saferide-album i höstas.

Annika Norlin under fjolårets Way Out West i Göteborg.


Kristian Westin

0278-275 56
[email protected]

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan