Annons

Annons

Annons

School's out 2019

Rösta fram årets finalister i School's out live – finalfest på Valborg

Musiktävlingen School's out live är tillbaka. Av alla bidrag som skickats in har en jury valt ut tio stycken. Nu är det upp till folket att välja vilka fem som får uppträda i finalen när Valborg firas i Söderhamn.

Vinnaren kommer därefter bland annat att få uppträda på festivalen School's out i juni.

Så här röstar du: Skicka ett sms med ordet SCHOOLSOUT mellanslag numret på den du vill rösta på, till 720 72. Exempel: SCHOOLSOUT 8. Sms:et är gratis och man får bara rösta en gång på sin kandidat. Röstningen avslutas den 25 april.

Läs också: Ett år efter segern i School's out live – Linn satsar allt på musiken: "Alltid älskat att stå på scen"

Tio artister slåss om fem platser i finalen av School's out live.

Annons

Kandidat 1 – Anna Fröderberg, Söderhamn

"Jag heter Anna och kommer från Söderhamn. Jag är 15 år och har sjungit så länge jag kan minnas. Tack för att ni tar er tid med min låt och lyssnar. Jag har sjungit på både skolavslutningar och på Östra berget och jag älskar det!"

Annons

Inbäddat innehåll

Kandidat 2 – Elin Svedberg, Alfta

Elin Svedberg är 19 år och kommer från Alfta. Hon tycker att det viktigaste är att beröra människor och bjuda på en riktig show. Elin har uppträtt i många olika sammanhang och skriver även egna låtar. Hon säger att hon är extremt taggad och hoppas att hon får chansen att möta publiken i sommar.

Inbäddat innehåll

Kandidat 3 – Emilia Larsson, Järvsö

"Hej! Mitt namn är Emilia och jag är en 16-årig tjej med ett STOORT intresse för musiken. Det skulle verkligen betyda allt för mig att få vara med i detta."

Inbäddat innehåll

Kandidat 4 – Emma & Tilda, Bollnäs

"Vi är två tjejer från Bollnäs som har sjungit tillsammans oräkneligt många gånger. Vi sjunger alla möjliga låtar, och videon visar vårt framträdande av klassikern Himlen är oskyldigt blå. Musiken är något vi båda verkligen brinner för."

Inbäddat innehåll

Kandidat 5 – Jasmin Toma, Söderhamn

"Jag är en 23-årig musiker och mamma från Söderhamn som drömmer om att leva på musik. Jag sjunger, rappar och skriver egna texter. Jag försöker även lära mig producera och dj:a. Denna text är min egen."

Annons

Annons

Inbäddat innehåll

Kandidat 6 – Lisa Eismar, Söderhamn

"Lisa Eismar heter jag, är 19 år gammal och kommer från Söderhamn. Jag har genom hela mitt liv haft musiken bredvid mig och har alltid älskat att spela och sjunga. Under de senaste åren har jag spelat på olika ställen runt om i Sverige och har fokuserat mycket på min musik och mitt låtskrivande.

Jag brukar se min musik som min dagbok där jag får uttrycka mig fritt utan gränser. Låten jag sjunger i mitt bidrag är en av mina egenskrivna låtar, Over.

Det skulle vara en helt fantastisk upplevelse att få spela på School's Out och dela med mig av min musik till alla."

Inbäddat innehåll

Kandidat 7 – Luis Andrade, Bollnäs

"Jag är en artist från Bollnäs som nyligen började göra egen musik. Jag tror att det här skulle vara ett bra tillfälle för mig att förbättra mina scenframträdanden och bli en bättre musiker och artist."

Inbäddat innehåll

Kandidat 8 – Mitz, Hudiksvall

"Mitt artistnamn är Mitz. Jag söker till School's out live för revansch! Jag var med förra året och kom till topp fem. Jag har utvecklat sedan dess och kommer ta mig längre om jag får samma möjligheter det här året. Mitt mål är att leverera en bra show och att vinna allt. Hoppas vi ses där."

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Kandidat 9 – Moa Larsson, Söderhamn

"Jag är en snart 16-årig tjej som bor i Söderhamn och älskar att dansa och sjunga. Jag har både dansat och sjungit sedan jag var jätteliten. Jag sjunger för två olika sångcoacher, en på rockskolan och en på kulturskolan. Jag har varit med i sångtävlingen Stjärnskott där jag vann delfinalen i Gävle och gick då vidare till finalen. Jag har även sjungit på olika köpcentrum och på dop."

Inbäddat innehåll

Kandidat 10 – Molly Steggo Uddh, Ljusdal

"Jag heter Molly, är 17 år gammal och går andra året på Slottegymnasiet i Ljusdal. Jag har sjungit sen jag var liten med min syster och min pappa som är otroligt musikaliska. De är mina inspirationer inom musiken. Jag ska snart släppa min fjärde singel på Spotify och förra året tävlade jag i Idol men åkte ut på slutaudition. Detta år vill jag utmana mig själv genom att söka till School's out live för att utvecklas inom musiken. Jag hoppas att ni gillar min video och att jag tar mig vidare. Det skulle betyda otroligt mycket för mig."

Inbäddat innehåll

Så här röstar du: Skicka ett sms med ordet SCHOOLSOUT mellanslag numret på den du vill rösta på, till 720 72. Exempel: SCHOOLSOUT 8. Sms:et är gratis och man får bara rösta en gång på sin kandidat. Röstningen avslutas den 25 april.

Läs också: School's out live söker nästa musiktalang – tävla om att få spela på festivalen: "Hoppas fler vågar kliva fram"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan