Annons

Annons

Annons

Norrmyra-Björnänge

Insändare
INSÄNDARE: Varför gör polisen inget åt fortkörarna på Granvägen?

Många här inne har funderat på att slänga ut pappspik på vägen, bara för att få bilarna att sänka farten till max 40 km/tim, skriver insändaren som tycker att många bilar kör för fort efter Granvägen i Söderhamn.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Anders Nordlén

Annons

Ja, varför gör polisen inget åt fortkörarna längs Granvägen i Söderhamn?

2% av bilisterna kör lagligt längs Granvägen, resten kör som om det brinner i bilarna. Ingen av de 98%:en kör under 70 km/tim. Många bilister kör kring 80-100 km/tim, fast den högsta tillåtna farten på Granvägen är max 40 km/tim.

Varför gör Polisen inget åt dessa fartdårar på Granvägen?

Annons

Om de satte upp fartkontroller ett par gånger i veckan, så kunde de få in en månadslön på några timmar. Låt fartkontrollen stå i infarten till Enrisets vårdhem med en privat polisbil. Då skulle polisen få in flera hundra tusen på några timmar.

Annons

Det bor 92 stycken åldringar på Enriset som går över Granvägen ibland med sina Rullatorer/Rullstolar. Många av dessa har även dålig syn/hörsel, och ni på polisen gör inget, eller väntar ni på att en dödsolycka ska hända?

Många här inne har funderat på att slänga ut pappspik på vägen, bara för att få bilarna att sänka farten till max 40 km/tim.

Vi vill se att polisen gör något.

Vem bär ansvaret om något händer..

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan