Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Insändare
REPLIK: Nonchalant svar av kommunen om Kärleksstigen – ni ska väl serva oss gamla och unga?

Menar enhetschefen på tekniska förvaltningen att vi ska ut på gatorna för att promenera istället för att han ska behöva åtgärda problemen med grovt grus/sten på Kärleksstigen i Hudiksvall? undrar signaturen Lillfjärdenfantast.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Replik på kommunens svar i insändaren: Gruset vid Lillfjärden ställer till problem för många

Det var ett nonchalant svar som inte precis tyder på servicekänsla, det svar som Andreas Wadén från Hudiksvalls kommun kom med på insändaren om gruset runt Lillfjärden.

Annons

Annons

Menar enhetschefen på tekniska förvaltningen att vi ska ut på gatorna för att promenera istället för att han ska behöva åtgärda problemen med grovt grus/sten på Kärleksstigen i Hudiksvall? Istället för att serva oss gamla och unga? Det ska vara så, fick jag till svar vid förfrågan. Men han har väl åkt bil runt berörda del av stigen?

Vindskydden försvann för tre år sedan. Orsaken sades vara att folk målar tags och kladdar på dem. Ja, men måla över igen då! Det kostar inte så mycket. Det räcker att placera ut ett eller ett par vindskydd.

Sedan tror visst vederbörande att vi endast behöver vila på sommaren, eftersom alla bänkar försvinner tidig höst. Låt en bänk bli kvar mitt på sträckan över hela vintern!

Sänd också någon/några att ta upp ”trädliken” som förfular.

Men beröm ska ni ha för fina blommor kring dammen på norra sidan av Lillfjärden.

Lillfjärdenfantast

Annons

Annons

Till toppen av sidan