AnnonsLekia Gävleborg

Lekia i Hudiksvall och Söderhamn först med Britax nya innovativa bilbarnstolar – Fredrik om nyheterna: "Spännande funktioner"

I maj kommer Britax nya bilbarnstolar till Lekia. De har flera spännande funktioner som ökar säkerheten, men de har även unika lösningar som kommer att förenkla vardagen för föräldrar.
– Vi är bland de första i Sverige att kunna presentera de nya bilbarnstolarna till våra kunder. Det känns jättekul, säger Fredrik Edh, sortiment- och inköpsansvarig på Lekia i Gävleborg.

Fredrik Edh, sortiment- och inköpsansvarig på Lekia i Gävleborg, rekommenderar verkligen de nydanande bilbarnstolarna från Britax.

Lekia i Gävleborg har ett brett sortiment av babyskydd, bakåtvända – eller framåtvända bilbarnstolar, bälteskuddar samt tillbehör. Ett av deras populäraste märken är Britax och i maj får de in flera nya bilbarnstolar från det världskända bolaget som är känt för sin genomtänkta ingenjörskonst med högsta kvalitet och intuitiv design.

– De har flera spännande nyheter på gång. Vinkeln på babyskyddet kan till exempel justeras för bästa säkerhet och komfort. Du kan även rotera babyskyddet i bilen. Men det som jag tycker är riktigt intressant är belysningen, säger Fredrik Edh, sortiment- och inköpsansvarig på Lekia i Gävleborg.

Läs mer om Britax nya Isense-stolar på Lekias hemsida här

Fredrik Edh ser många fördelar med nya Britaxstolarna.

Britax har installerat belysning i babyskyddet som bland annat underlättar installationen när det är mörkt ute, men det skapar även en mysig miljö för ditt barn. En del barn tycker nämligen att det är lite läskigt att åka bil när det är mörkt utomhus.

– Du har även bättre koll på ditt barn. Men det är inte ett starkt ljus, utan ett svagt sken. Det kommer inte att störa dig i din bilkörning. Du laddar lamporna enkelt med hjälp av en tillhörande USB-kabel. Du kan dessutom installera babyskyddet på de flesta barnvagnar, oavsett märke, säger Fredrik Edh.

Här hittar du Lekias hela sortiment av barnstolar

Tack vara den roterbara basen kan föräldrar vrida stolen mot den öppna bildörren och enkelt sätta i och ta ur sitt barn.

Britax arbetar nära fordonsindustrin och tar fram de flesta av sina produkter i samråd med dem. Förutom babyskyddet har de även skapat en ny stol; Dualfix iSENSE nummer 2. Den har samma bas som babyskyddet, belysning – och är bra för både miljön och plånboken.

– Den har även gott om benutrymme och passar barn upp till cirka fyra år, säger han.

Läs mer om Lekias kampanjer och rabatterade erbjudanden här

Invändig belysning låter föräldern se sitt barn samtidigt som barnet kan se sig omkring, för en lugn och bekväm resa.

Fredrik Edh vill även passa på och lyfta fram Britax nya framåtvända bilbarnstol som passar barn från fyra och upp till cirka tolv år. Den har bland annat ett generöst huvudstöd som ger ett bra stöd för huvudet om ditt barn skulle råka somna, sidokrockskydd, bra komfort – och en behaglig ventilation.

– Det är perfekt nu när det börjar bli varmt utomhus. Bilbarnstolen har även en negativ vinkel på sitsen. Det ökar säkerheten och minskar risken för underglidning vid en kollision. Stolen är lika rymlig på insidan som sina föregångare, men smalare på utsidan, vilket gör att det kommer att bli lättare att få plats med flera stolar bredvid varandra, säger han och berättar att personalen på Lekia gärna hjälper till med allt från rådgivning inför köp till hjälp med installation av din bilbarnstol eller babyskydd.

Nu kan du handla dina varor hemma i soffan och hämta dem i butiken utan att stå i kö, eller få varorna levererade till din bil på parkeringen - läs mer här

Inbäddat innehåll

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Lekia i Gävleborg och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Söderhamns-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan