Annons

Annons

Annons

Bandy

LIVE: Se hela DM i Hälsingland – med Bollnäs, Broberg, Edsbyn och Ljusdal

Här är mer bandy som du ser live på Helahälsingland.

Nu är det klart att du som kund ser Edsbyn, Bollnäs, Broberg och Ljusdal göra upp i DM i Hälsingland.

– Vi har haft den här turneringen några år tidigare och känner väl till att den brukar vara väldigt uppskattad hos tittarna, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

Text

Oscar Wikblad och Per Hellmyrs Edsbyn, Adam Wijks Broberg, Marcus Lindholms Ljusdal och Joel Wigrens Bollnäs – de möts i DM som Bandypuls livesänder.

Annons

Jodå, vi kör den igen – cupen som fortfarande går under namnet Champions Cup men numera i praktiken är en DM-turnering i Hälsingland.

Förra försäsongen, då i Söderhamn, blev det några av hela säsongens mest tittade livematcher.

Det handlar om fyra matcher. Torsdag 16 september klockan 17.00 möts Edsbyn och Ljusdal, och senare på kvällskvisten (20.00) är det Bollnäs–Broberg.

Annons

Vinnarna i de båda matcherna möts sedan i final 15.00 lördag 18 september – medan förlorarna får spela bronsmatch klockan 11.00 samma dag.

Annons

– Edsbyn får nog finna sig i ett ganska stort favorittryck den här turneringen, även om en hel del är nytt i truppen. Både Broberg och Bollnäs känns ju truppmässigt lite försvagade jämfört med förra säsongen medan Ljusdal är ett allsvenskt lag. Så, ja, nog tänker jag mig att Edsbyn borde ta hem detta i sin egen arena, säger Rikard Bäckman.

– Bollnäs–Broberg på torsdagen känns ju superspännande att se, riktigt prestigemöte med en finalplats i potten, fortsätter han.

Broberg har två titlar på den tre senaste DM-turneringarna, 2018 och 2020. Däremellan, 2019, vann Edsbyn.

För att se livematcherna från DM i Hälsingland på Helahälsingland behöver du vara kund. Om du inte är det så kan du bli HÄR.

Alla livematcher återfinns längst upp i appen och på sajten i god tid innan avslag. Repriser av spelade matcher hittar du i Sportens liveflöde – HÄR.

SCHEMA – CHAMPIONS CUP (DM) LIVE

Torsdag 16 september, 17.00: Edsbyn–Ljusdal

Torsdag 16 september, 20.00: Broberg–Bollnäs

Lördag 18 september, 11.00: Bronsmatch

Lördag 18 september, 15.00: Final

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan