AnnonsLekia Gävleborg

Med fjärde barnet på väg – Mikael hyllar Lekia i Söderhamn och deras rådgivning: "Svårt att hitta rätt barnvagn"

Mikael Visuri och hans fru har tre barn och ett fjärde på väg.

Det finns massor av barnvagnar på marknaden och det är ibland helt omöjligt att veta vilken modell som passar bäst. Det är något som Mikael Visuri och hans sambo har erfarenhet av – och därför tog de hjälp av Lekia-Babya i Söderhamn.
– Vi är jättenöjda. Det är svårt att hitta rätt barnvagn, säger han.

Mikael Visuri och hans fru har tre barn och ett fjärde på väg. För tio år sedan fick de tvillingar, men de har inga barnsaker kvar.

– Vi gjorde oss av med allt för flera år sedan. Vi har fått börja om från början och det svåraste och dyraste köpet är en barnvagn, säger han.

Paret bestämde sig för att kontakta Lekia-Babya i Söderhamn för att få hjälp. De erbjuder kostnadsfri barnvagnsrådgivning till de föräldrar som är gravida och ska köpa barnvagn.

– Vi fick otroligt bra hjälp. Vi fick komma till butiken utanför ordinarie öppettider eftersom min fru är i riskgrupp. De gick igenom våra önskemål och vi fick även en bra genomgång av modellerna. Det var både pedagogiskt och bra, säger han.

Läs mer om Lekia/Babya i Söderhamn och Hudiksvall och hitta kontaktinformation och öppettider här

Det har hänt mycket i barnvagnssegmenet sedan de fick barn för tio år sedan. Mikael Visuri och hans familj har dessutom helt andra förutsättningar idag. De bor i skärgården på sommaren, och en vagn plus fyra barn och två vuxna tar även upp en hel del plats i bilen.

– Vi vill ha en smidig vagn som är enkel att ta med sig. Den får inte heller vara skrymmande. Den måste få plats i båten och gå att köra på grusvägar eller andra ojämna underlag, säger han.

Från Britax och Emmaljunga till Crescent och Cybex - kika in sortimentet av barnvagnar här

Det var även viktigt för Mikael Visuri och hans fru att få klämma och känna på vagnarna. Och de blev inte besvikna. Personalen på Lekia-Babya ber alltid sina kunder att ta ett varv runt butiken med vagnen. Ibland kan det kännas helt fel trots att den ser perfekt ut.

– Vi valde en Britax SMILE III i en gråblå färg. Vi är ganska säkra på att det blir en pojke. Vi hade egentligen tittat på en annan vagn, men personalen på Lekia-Babya hjälpte oss att välja rätt modell. De var till stor hjälp, säger han.

Här kan du boka tid med en erfaren barnvagnsrådgivare och får svar på alla barnvagnsfrågor

Mikael Visuri rekommenderar Lekia-Babyas barnvagnsrådgivning i Söderhamn, men han vill även passa på och lyfta fram resten av butiken.

– De har ett jättebra utbud. Jag brukar handla allt från presenter och julklappar till leksaker åt mina barn. Förutom barnvagnen har vi köpt i princip allt vi behöver på Lekia-Babya till vår nya familjemedlem, säger han och betonar att det är viktigt att stödja lokala handlare.

– Jag tycker även om deras café i butiken. Det är ett bra initiativ för både föräldrar och barn.

Nu kan du handla dina varor hemma i soffan och hämta dem i butiken utan att stå i kö, eller få varorna levererade till din bil på parkeringen - läs mer här

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Lekia i Gävleborg och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Söderhamns-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan