AnnonsDina Försäkringar Mitt

Repris på succén - nu får alla gratis reflexer i Hälsingland: "Väldigt uppskattat"

Fjolårets kampanj blev en succé. Nu återupprepar Dina Försäkringar sin välvilliga samhällsinsats och skänker på nytt reflexer till alla hälsingar som vill ha.
Allt för att dessa reflexer ska förhindra olyckor och rädda liv.

– Vi arbetar skadeförebyggande och reflexer har stor betydelse, säger Krister Ängalid, VD på Dina Försäkringar Mitt.

Det är viktigt att synas i mörkret och en liten reflex kan onekligen göra stor skillnad. För att bidra till en tryggare och säkrare vardag bjuder nu Dina Försäkringar återigen dig och din familj på reflexer.

I slutet av hösten börjar årets mörkaste period i Sverige, men när varma jackor och skor ska inhandlas är det många som glömmer en viktig detalj, nämligen reflexen. En mörkklädd person utan reflexer syns först på 20 till 30 meter avstånd från en bil med halvljus. Med bra reflexer kan en person upptäckas på cirka 125 meters håll. Enligt Krister Ängalid, vd på Dina Försäkringar Mitt, gör reflexer skillnad.

– Det är viktigt med reflexer i trafiken. Det är en enkel sak som faktiskt kan rädda liv. Det gäller både vuxna och barn. Små barn har till exempel ofta reflexer på sina overaller, men det är viktigt att regelbundet kontrollera att de fungerar. Slitage efter lek och tvätt kan påverka hur bra reflexerna syns i mörkret, säger Krister.

Klicka här för att beställa reflexer till dig och din familj!

Ha i åtanke att reflexer är en färskvara och många reflexer på barns vinteroveraller nöts ner, vilket kan påverka synligheten och funktionaliteten.

Dina Försäkringar har över 250 års erfarenhet av försäkringsbranschen och ger regelbundet tillbaka till samhället. De tror på att arbeta skadeförebyggande och nära sina kunder. Nu lanserar de återigen en kampanj som innebär att de delar ut gratis reflexer till alla i hela Hälsingland.

– Vi återupprepar denna uppskattade kampanj som vi även genomförde förra vintern. Vår önskan är att dela ut så många reflexer som möjligt för att bidra till ett tryggare samhälle, säger han.

Dina Försäkringar har sina rötter i Sockenbolagen som bildades redan 1768 - läs om företagets spännande historia här

Krister Ängalid är vd på Dina Försäkringar Mitt.

Därtill har Dina Försäkringar dessutom fyllt på lagret med reflexvästar för barn. Krister Ängalid uppmuntrar de förskolor som är intresserade av västarna att kontakta dem för mer information. De har även reflexband som man till exempel kan ha runt armen.

– Vi har även reflexvästar för vuxna så det finns reflexer till hela familjen. Det känns bra att vi kan hjälpa till att förebygga skador. Det är en vinst både för samhället och individen, säger han.

Dina Försäkringar har de nöjdaste kunderna bland både privat- och företagskunder - läs mer här

Reflexer är minst sagt viktigt. Om du har mörka kläder upptäcker en bil med halvljus dig på 20-30 meters avstånd. Om du bär reflex ser bilen dig redan på 125 meters avstånd.

Det är med andra ord ingen slump att Dina Försäkringar är ett populärt alternativ på marknaden. När Svenskt Kvalitetsindex nyligen mätte kundnöjdheten hos försäkringsbolag vann Dina Försäkringar klasserna sakförsäkring både bland privat- och företagskunder.

– Det känns jättebra. Vi har ett lokalt tänk i allt vi gör, vilket lönar sig i längden, säger Krister Ängalid, och fortsätter.

Vi har lojala kunder och vi finns på plats om olyckan skulle vara framme.

Under de år Dina Försäkringar varit med i Svenskt Kvalitetsindex undersökning har bolaget flera gånger toppat listan, eller placerat sig på pallplats, i de olika kategorierna.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Söderhamns-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan