Annons

Annons

Annons

Ljusne

Läsartext
PRO Ljusneortens luciaträff

Detta är en läsartext.

PRO Ljusneorten hade sin traditionsenliga luciaträff tisdagen den 14 december på Ljusne Folkets Hus. Ordförande Birgitta Tapper hälsade ett 60-tal medlemmar välkomna, för att njuta av risgrynsgröt och skinksmörgås. Underhållningen för dagen bestod av lucior och tomtar från Stenbergaskolans klass 3, som bjöd på ett mycket uppskattat program med luciasånger och vers läsning, med piano komp av Jamina Jansson.

Annons

Annons

Reseledarna informerade om kommande resor, reseträffen med Lönns på Viking Cinderella den 1-2 februari 2022, och Iggesunds revyn den 12 februari också den med Lönns. Det informerades även om en foto orientering som den lokala orienteringsklubben LAOK håller i, den är likadan som den i somras, men kallas nu "Upptäck Ljusne i Vinterskrud". Den är i två perioder med start den 22/12-29/12, samt den 30/12-8/1 2022.

Sonia Larsson läste traditionsenligt dikten Tomten av Viktor Rydberg. Träffen avslutades med sedvanliga lotteridragningar, vinster från sy cirkeln och skinklotteri. Ett stort tack riktades till köksgruppen för dagen som bestod av Eva, Maggan, Birgitta och Lisbet. Ordförande Birgitta önskade alla en God Jul och ett Gott Nytt år och avslutade träffen.

Alf Allanius, PRO Ljusne

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan