Annons

Annons

Annons

Bergvik

Läsartext
Medlemsmöte PRO Mo-Bergvik 12 maj

Detta är en läsartext.

Mannekängerna från vänster: Inger Östlund, Christina Bergqvist, Birgitta Andersson, Birjer Olsson, Christer Olsson.

Annons

Vårens sista medlemsmöte med PRO Mo-Bergvik i IOGT-NTO lokalen i Lynäs lockade 75 deltagare till en festlig avslutning. Dagens huvudattraktion var mannekänguppvisning med kläder från Seniorshopen. Ordförande Birjer Olsson fick göra hälsningsanförandet och informationen kortfattad eftersom han strax skulle upp på catwalken. Margareta Wahlgren informerade om vårt kommande reseprogram, som också finns att ta del av på vår hemsida.

Annons

Annons

Aktuellt nu är förberedelser för PRO kongressen, som äger rum i juni. Ny ordförande ska väljas till PRO-Riks och hela regionen håller tummarna för vår kandidat Åsa Lindestam. Bland andra viktiga frågor som kommer upp bland de 240 motionerna är pensionsfrågan. Mer om detta kan vi följa i pressen, radio och tv.

Aina Sundbom från Strömsbruk kom med sin stora buss full med härliga kläder för vuxna män och kvinnor från Seniorshopen. Mannekängade gjorde Birgitta Andersson, Inger Östlund, Christer Olsson, Christina Bergqvist och Birjer Olsson med den äran. Sedan utbröt det alla längtat efter – shoppingen, fina kläder till bra priser.

Köksgruppen, som denna gång, bestod av duktiga damer från Käringöra, serverade rostbiff, potatissallad, bröd, sallad, kaffe och kaka. Alla lät sig väl smaka och var nu uppladdade inför det stora lotteribordet. Som tack till alla medverkande delade Jan-Erik Westlund ut rosor till mannekängerna och PRO-lotter till övriga.

Höstens program är spikat med mycket att se fram mot. Listor fanns för alla att lämnar mobilnummer och mejladress för numera skickas påminnelser om kommande program ut på SMS och mejl.

Som en extra liten överraskning bjuder vi på en sommarträff med tipspromenad och korvgrillning vid Skidstugan i Bergvik den 9 juni, klockan 13 – 15.

Glöm inte att anmäla er i god tid till Surströmmingen den 18 augusti.

Med detta önskade Styrelsen för PRO Mo-Bergvik och ABF er alla en GLAD SOMMAR!

Kristina Norén

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan