Annons

Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Förstagångsväljare läser soderhamnskuriren.se gratis fram till valet

Med knappt tre månader kvar till valet erbjuds alla förstagångsväljare att läsa allt innehåll på soderhamnskuriren.se gratis.

Du som är förstagångsväljare kan nu ta del av vår journalistik gratis fram till valet.

Bild: Karolin Johansson

Annons

Samtliga förstagångsväljare kan alltså teckna en digital prenumeration på Söderhamns-Kuriren som gäller fram till valet.

Annons

Annons

– Förstagångsväljarna är en grupp som kanske inte har en relation till lokaltidningen för att medievanorna inte ser ut så eller har en ekonomi som inte tillåter en prenumeration, säger Mathilda Svensson, chefredaktör Söderhamns-Kuriren.

Det innebär att du som röstar för första gången kan ta del av all journalistik som Kuriren gör kring valet i kommun, region och riksdag den 11 september utan kostnad.

– Vi tror att unga är intresserade av samhällsdebatten och vad som händer där de bor, och att de vill kunna få mer information inför valet i höst, säger Mathilda Svensson.

I nyhetspaketet, som heter Digital, får du allt innehåll på soderhamnskuriren.se och i nyhetsappen, som laddas ner i Appstore och på Google Play. Prenumerationen avslutas automatiskt.

Annons

Annons

Till toppen av sidan