Annons

Annons

Annons

Skidskytte

Storsatsningen fortsätter – se ännu mer av skidskytteeliten

Nu får du se storstjärnorna flera gånger från augusti till mars. Expressen och Bonniers lokala tidningar ingår ett samarbete med Svenska Skidskytteförbundet och utökar satsningen.

Nu blir det ännu fler tävlingar med de populära vintersportstjärnorna, med start i helgen.

Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg är några av storstjärnorna som du får se under skidtävlingarna som livesänds.

Annons

Bonnier News satsar sedan tre år tillbaka på livesänd sport och sänder bland annat längdskidtävlingar med de svenska världsstjärnorna.

Nu utökas rättighetsportföljen med fler tävlingar med de populära vintersportsstjärnorna.

– En rättighet som passar perfekt i vår satsning på att sända sport som engagerar vår publik, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

Expressen och Bonniers lokala titlar kommer att sända tävlingar med de nuvarande landslagsåkarna och framtidens skidskyttestjärnor.

Annons

Redan till helgen sänds rullskidskytte-SM i Östersund med alla de stora svenska stjärnorna på startlinjen.

Även ATG-Sprinten i rullskidskytte, USM och JSM i skidskytte och SM i skidskytte kommer att sändas den kommande säsongen.

Hanna Öberg tävlar på SM i Östersund under helgen – en tävling som sänds live.

Bild: Lars Dafgård

Alla tävlingar sänds både på flera lokala titlar inom Bonnier News Local och på Expressen i det nystartade maxade paketet Premium Max, som bland annat visar 70-tal hockeymatcher nu på försäsongen, Ligue 1 och SSL.

– Vi ser ett ökat intresse kring de svenska skidskyttarna för varje år som går. Att vi nu kan utöka vår satsning på skidskytte är ett steg i helt rätt riktning, säger Kalle Forssell, sportchef på Expressen.

Skidskytteförbundets generalsekreterare Rikard Grip ser fram emot samarbetet.

– Vi gillar Bonniers satsning med att nå ut nationellt via Expressen och lokalt via alla deras lokaltidningar. Det går hand i hand med hur vi vill nå ut, säger Grip.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan