Annons

Annons

Annons

Vindkraft i Söderhamn

Insändare
Angående vindkraften i Söderhamn – igen!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Man får hoppas att invånarna i Söderhamn tänker till lite grann inför folkomröstningen gällande vindkraften. Att de inser att vi här i kommunen behöver de etableringar och arbetstillfällen som erbjuds så att våra ungdomar kanske har en möjlighet att stanna kvar här. Att de inte köper de skräckscenarier som målas upp med "blinkande monster" som täcker horisonten, infraljud som färdas flera mil och som är "farligt för människokroppen", manipulerade bilder med vindkraftverk ända inne bland öarna och stugägare från Stockholm som vill ha en orörd horisont och inga snurror ända uppe på altanen eller att de ska sänka hela Söderhamn!

Annons

Annons

Hoppas att invånarna ser till att etableringarna hamnar i Söderhamn och inte i någon grannkommun som de annars brukar göra, skriver insändarskribenten.

Bild: Stefan Persson

Precis som Fredrik skriver så är jag helt övertygad om att turisterna fortsätter att besöka vår kommun även fast det står vindkraftverk flera mil ut till havs och nästan inte märks. Hoppas att invånarna ser till att etableringarna hamnar i Söderhamn och inte i någon grannkommun som de annars brukar göra.

PS. Jag bor också ute vid kusten men är inte rädd för "blinkande monster"!

Boende vid kusten

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan