Annons

Annons

Annons

Vallsta

Lokal mat ska lyfta hälsingegården – satsar inför kommande säsong

Traditionella smaker och rätter från Hälsingland. Det är den senaste satsningen från världsarvet Gästgivars, som samtidigt rekryterar en ny restaurangchef för att locka fler besökare till hälsingegården.

Text

Gästgivars blev ett världsarv 2012 och firade 10-årsjubileum i somras. Nu gör man en satsning på lokal mat.

Bild: Anton Swärdhagen

Annons

"Bra, men vi vill ha fler besökare." Så sammanfattade ägarna av Gästgivars årets säsong vid hälsingegården i Vallsta. Och för att locka fler att besöka värdsarvet nästa år gör man nu en satsning på att lyfta fram de lokala råvarorna.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på soderhamnskuriren.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan