Annons

Annons

Annons

Sandarne

Läsartext
Jultallrik med PRO Sandarne

Detta är en läsartext.

PRO Sandarne genomförde årets sista medlemsmöte på Östanbogården onsdagen den 7 december 2022.

Ordförande Sven Erik Jansson hälsade välkommen och bjöd in de närvarande medlemmarna och dagens underhållare Jimmy Östlin till bords. Jultallrik med kallskuret och sill, potatis, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse stod på dagens meny, som serverades av kökspersonalen till medlemmarnas fulla belåtenhet.

Annons

Annons

Efter att magarna fyllts med julmat, allt levererat från ICA Sandarne, så klev Jimmy Östlin upp på scenen och sjöng med klar stämma ett antal julsånger bland annat Jul, Jul strålande Jul, Jimmy avslutade sitt uppträdande med att framföra Anthem från musikalen Chess, "minst i klass med Tommy Körberg". Jimmy avtackades med jubel och stora applåder.

Efter att Jimmy avtackats serverades kaffe och kakor, varefter ordförande med hjälp genomförde dragningen på föreningens stora jullotteri, samt de på mötet försålda lotterna.

Jimmy Östlin på scen.

Ordförande Sven Erik Jansson avslutade mötet med att framföra mötets tack till köksgruppen, samt önskade samtliga närvarande och övriga medlemmar en god jul och ett gott nytt år.

Nästa medlemsmöte är planerat till tisdagen den 10 januari 2023

Enar Granqvist

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan