Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Mo-Bergvik bjöd in till trivselträff

Detta är en läsartext.

Den 8 december inbjöds till trivselträff med jultema på IOGT-NTO lokalen i Lynäs. Trots att termometern på morgonen visade -18 ℃ och ymniga snöfall avlöste varandra blev inte medlemmarna avskräckta, utan 80 personer var föranmälda och 90 kom.

Texttolkarna i full aktion

Annons

Annons

Efter glögg och välkomnande ord av ordförande Birjer Olsson, gav Tord Tallmarker oss några varningens ord om alla bedragare som försöker lura av oss våra pengar via telefon, dag som natt. Så lägg på luren!

Belysningen släcktes och med sång tågade Lucia med tärnor, stjärngossar och tomtar in. (Tack Inger, Britt, Birgitta, Solveig, Febe, Annika, Lennart och Birjer!) Upplivade av detta fortsatte vi med allsång av julsånger med ledning av Jan-Eriks texter på skärmen.

Jimmy Östlin sjöng både julsånger och Elvis-låtar

Dagens gäst var Jimmy Östlin, som med sin underbara röst framförde julens alla sånger. Efter ”O helga natt” (Adams julsång) var intet ett öga torrt och framträdande följdes av stående ovationer.

Julgröt, skinksmörgås, kaffe och kaka var då ett efterlängtat avbrott. TACK köket för att ni alltid serverar god förtäring, bara det bidrar säker till att många anmäler sig till våra möten. Innan lottdragningen började sjöng Jimmy också några önskelåtar bland annat Elvis med mera.

Spänd förväntan vad som ska hända

Annons

Vi gymnastiserade inte bara våra stämband utan i en paus blev det sittgympa, på begäran.

Annons

Hela dagen hade vi texttolkning så att alla kunde följa med i det som sades och sjöngs!

Tack för i år och välkomna igen den 12 januari på Idrottsgården i Mohed.

God jul och gott nytt år önskar PRO Mo-Bergvik och ABF!

Kristina Norén

Jan-Erik Westlund

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan