Annons

Annons

Annons

Söderhamn Ö

Ny restaurang på gång – i en före detta industrilokal

Centrala Söderhamn kommer att få ett nytt matställe. En före detta industrilokal byggs om för att ge plats åt en foodtruck och bar. Krögaren Émile Bylund vill kombinera mat och dryck med kultur i olika former.

– Så det blir en kreativ smältdegel, säger han.

Text

Centrala Söderhamn kommer att få ett nytt matställe. Krögaren Émile Bylund vill kombinera mat och dryck med kultur i olika former i den före detta industrilokalen vid Gjutarbacken.

Bild: Therese Nilsson

Annons

Émile Bylund har gjort succé med Hunker Junker vid gästhamnen i centrala Söderhamn efter att serveringen öppnade sommaren 2021. Nu fortsätter han att utveckla verksamheten för att ha något att göra även under vintern. I en 300 kvadratmeter stor före detta industrilokal vid Gjutarbacken, som ligger i anslutning till Norra Hamngatan, ska foodtrucken rullas in när sommarsäsongen är över.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på soderhamnskuriren.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan