Annons

Annons

Annons

Skog-Stråtjära

Läsartext
Nya medlemmar, kommande resor och bingo på PRO Stråtjära-Holmsvedens årsmöte

PRO Stråtjära-Holmsveden är öppna för förslag på såväl resor som studier. Det stod klart när de höll årsmöte i början av mars.

Detta är en läsartext.

PRO Stråtjära-Holmsveden höll årsmöte torsdag den 2 mars. Styrelsen består nu av Margareta Jägeving, Kent Snöfors, Ola Fredin, Ann-Katrin Sundkvist, Birgitta Norén och Bror Sundkvist.

Ett tjugofemtal medlemmar deltog vid mötet och efteråt bjöds det på kaffe med semla.

Parentation hölls över de medlemmar som gått bort 2022 och Margit Forsberg läste en vers som påminde oss om livets förgänglighet.

Annons

En gladare nyhet är att vi redan fått tre nya medlemmar i år och förhoppningsvis blir det många fler innan året är till ända.

Annons

Tor-Gunnar Wolker informerade om några kommande resor som man kan anmäla sig till, närmast Iggesundsgänget i Rättvik och en femdagars midnattssolsresa. Vi uppmanades att komma med förslag och önskningar i fråga om resor men också vad gäller studier, stort som smått. Kontakta styrelsen så försöker vi få till det.

Margareta Jägeving, ordförande. Foto: Ola Fredin

Efter kaffet spelade vi bingo och där kan man kanske säga att olika falla ödets lotter. Eller bingobrickor i det här fallet. Somliga hade turen på sin sida, andra inte. Men alla hade trevligt och det är ändå huvudsaken.

Vi hälsar gamla och nya medlemmar välkomna till nästa trivselträff på Bygdegården 6 april då vi kommer att underhållas av Jimmy Östlin. Notera att tiden då är klockan 14:00.

Ola Fredin

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan