Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Så kan du som Kuriren-läsare också få Expressen och DN i samma prenumeration

Mer till fler!

Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som läser Söderhamns-Kuriren enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att Kuriren och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Söderhamns-Kuriren och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Annons

Annons

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt.

I +Allt ingår soderhamnskuriren.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

– Det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda både våra lokala nyheter, och nyheter från riksmedia i samma paket. Vi tror att det här kan göra att fler läsare vill bli prenumeranter, och att befintliga prenumeranter vill läsa ännu mer, säger Mathilda Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare Söderhamns-Kuriren.

Du som redan har en prenumeration på Söderhamns-Kuriren Digital kan uppgradera din prenumeration, och du som inte redan är kund kan teckna +Allt till ett förmånligt pris på vår sajt.

(På grund av tekniska begränsningar kan vi idag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total-, eller digital premiumkund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt)

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan