Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
Månadsmöte för Hjärtlung-föreningen

Hjärtlung-förenineng i Söderhamn har hållit månadsmöte.

Detta är en läsartext.

Mars månadsmöte för Hjärtlung Söderhamn hölls i IOGT-lokalen Åsgatan 9. Ett 50-tal hade hörsammat inbjudan. Särskilt inbjuden denna dag var jurist Olle Roos från advokatbyrån Lundquist i Söderhamn. Olle delgav oss några råd på vägen, bland annat angående Framtidsfullmakt som kom 2017 och som bestämmer vem som hjälper dig när du själv är oförmögen att vidta åtgärder. En vanlig fullmakt upphör att gälla den dag man tappar sin rätthandlingsförmåga.

Annons

Annons

Bild: Arkiv

Genom testamente bestäms hur ens tillgångar skall fördelas när man gått bort. Det är lika viktigt om man är gift, sambo eller singel med ett rätt skrivet och bevittnat testamente. Framtidsfullmakt och testamente underlättar inför framtiden och skapar trygghet. Informationen avslutades med en uppskattad frågestund.

Efter ett långt och givande föredrag serverades det en mustig köttgryta, kaffe och kaka. Därefter blev det dragning på lotteriet med fina vinster.

Ordförande tackade alla som närvarat, föreläsaren och köket som ordnat med maten, och önskade alla välkomna den 15 april då vi gästas av Gunnar Walle Wallman.

Ann-Marie Svahn

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan