Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
SPF Seniorerna Söderhamn medlemsträff med modevisning

Detta är en läsartext.

SPF Seniorerna Söderhamn hade den 25 april bjudit in till månadsträff mad vårens modevisning.

Eftermiddagen började med att de närmare 180 medlemmar som samlats till månadsträff med modevisning som huvudpunkt, hälsades välkomna av ordförande Inger Engvers, som presenterade dagens program.

Många intresserade av säsongens mode.

Vårens och sommarens trender och kollektion från fyra lokala företag i Söderhamn visades. Både kvinnligt och manligt mode. Med egna mannekänger, visades i omgångar på catwalken vårens och sommarens kläder i trendiga färger och mönster från, Therese Mode, Berglunds, Fanny och Balconetten. Till tonerna av soft musik i bakgrunden kunde Gerd Engman som var dagens konferencier berätta om var kläderna kom ifrån, dess kvalité, och användningstillfällen samt aktuella priser. Trots, eller kanske på grund av att majoriteten av träffens deltagare var kvinnlig tilldrog sig delar av det manliga modet störst reaktion. Efter en uppskattad uppvisning tackades samtliga mannekänger med en röd ros av Gerd, samt fick varma applåder.

Annons

Annons

Manligt badmode väcker intresse

Därefter dukade köksgruppen fram förtäring som bestod av kycklingsallad med bröd, dricka och kaffe.

Efter avslutad måltid kunde medlemsansvarige Lisbeth Karlsson hälsa sju nya medlemmar välkommen, och att antalet medlemmar därmed är 1033 st. Studieansvarige Yvonne Nerstedt berättade om aktuella cirklar och kurser. Reseansvarige Inga Rosén berättade om föreningens planerade resor både inom och utom landet under resten av året. Mer om detta finns att läsa på föreningens hemsida.

En röd ros för väl genomfört uppdrag

Träffens sista punkt på programmet var som vanligt lotteridragning, där ett välfyllt prisbord fanns uppdukat, vilket sponsrats av företag från Söderhamn, som kunde glädja många vinnare.

Ordföranden avslutade träffen med meddela att de förslag till aktiviteter som lämnats vid föregående möten i möjligaste mån kommer att genomföras. Samt tackade de deltagande företagen och alla övriga som hjälpt till med att ställa i ordning alla bord och stolar, dukning och ordna med musik. Och särskilt till Köksgruppen för deras arbete. Samt alla närvarande medlemmar för en trevlig eftermiddag. Nästa månadsträff som är den sista för våren äger rum den 30 maj med utflykt till Stenö.

Rolf Orre

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan