Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
PRO Sandarne höll gemytlig medlemsträff

PRO Sandarnes medlemsträff på Östanbogården den 9 maj 2023 öppnades av ordförande Sven Erik Jansson som hälsade de närvarande medlemmarna samt Gunnar "Walle" Wallman välkomna.

Detta är en läsartext.

Walle startade träffen med några kända sommarvisor. Walle är en trubadur och underhållare med ett beundransvärt musik- och textminne.

Efter en kaffepaus där köket serverade kaffe och goda mackor fortsatte Walle sitt uppträdande med att framföra musik av Bellman, Evert Taube med flera. Han avslutade sitt program med att vi gemensamt sjöng Ronny Erikssons Pessimistvisa, där man drömmer om Paris men hamnar i Hudiksvall. Walle avtackades med ljudliga applåder samt ett par skraplotter med chans att vinna 3 miljoner kronor.

Annons

Annons

Gunnar "Walle" Wallman

Bild: Enar Granqvist

Dragning på de försålda lotterna genomfördes av ordförande med hjälp av Sven Olov Rask.

En resa med Lönns Buss till Bollnästravet den 24 augusti med lunch och spel omnämndes.

Sven Erik påminde om att vi den 8 augusti startar vår verksamhet med vår sedvanliga metartävling vid Sandarne Båtklubb, samt att den 5 september blir det träff med suring och tillbehör.

Därefter avslutade ordförande vår gemytliga medlemsträff med att framföra ett stort tack till köksgruppen och Walle, samt önskade alla en trevlig och vilsam sommar.

Enar Granqvist

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan