Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
Bridgen i Söderhamn satsar på nyrekrytering

Detta är en läsartext.

Under vintern har Söderhamns Bridge satsat på nyrekrytering av spelare som vill lära sig bridgespelets ädla konst. Kursen lockade ett 10-tal personer som ville testa på denna form av att lära sig spelets konst. Kursen leddes av några äldre och mer erfarna klubbmedlemmar som villigt ställde upp för att dela med sig av sina kunskaper.

Bridge är ett spel först och främst som skapar social ge-menskap, håller hjärnan i trim och där man lär sig grunderna fort och att man inte behöver vara något matematiksnille för att ha kul.

Annons

Annons

Från vänster: Calle Carlsson, Lisbeth Haraldsson, Ambe Hedblom, Katarina Rengman, Sven Erik Rönn, Esbjörn Ericsson. Fattas på bilden: Yvonne Nerstedt.

Under parollen ” Syns vi inte – Finns vi Inte” kommer under detta år att skapas ett antal aktiviteter som lyfter fram bridge-spelet. Distriktsförbundet har tillsatt en rekryteringsansvarig som skall hjälpa klubbarna i Söderhamn, Hudiksvall och Bollnäs att få fart på klubbarna efter åren med Pandemin.

Har du väl lärt dig grunderna i bridge kan du spela var helst i landet eller världen när du åker på semester och där det finns en klubb. Det finns alltid någon som ställer upp och spelar med dig.

Den 20 augusti firas Bridgens Dag.

Klubben i Söderhamn har planer på att inbjuda till en nybörjarkurs under hösten 2023. Ta kontakt med Kersti Ekholm telefon 070-6823698.

Annons

I Bridgens värld är ”Laget (föreningen) viktigare än Jaget”. Ta chansen att våga ta dig in i Bridgens värld som är världens bästa tankesport, där gemenskap och hålla din hjärna i trim är några av ledorden

Bo Thörnkvist

Bildtext till gruppbilden:

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan