Annons

Annons

Annons

Söderhamn

Läsartext
Gökotta vid Järvsjön

Detta är en läsartext.

IOGT föreningarna Ljusne, Söderhamn och Bergvik bjöd in till gökotta vid Järvsjön torsdag 18 maj. Någon gök behagade inte visa sig men solen närvarade i stället. En tipsrunda med 12 frågor inledde dagen, svaren kan man gissa på om man är osäker, det fanns ju tre alternativ att välja på.

Järvsjöstugan

Annons

Annons

Järvsjöstugan ligger fint till med en stor yta framför med gott om plats för parkering och andra aktiviteter. Efter frågesporten tändes grillen. Där kunde vi grilla det vi tagit med oss, korv och bröd smakade extra gott i solskenet, många tankar utbyttes innan vi fick de rätta svaren på de kluriga frågorna från tipsrundan, hur många rätt du klarade hade ingen betydelse, alla svarsformulär samlades in och sedan drogs vinnarna därur, jag själv blev en av vinnarna och valde en kexchoklad som sedan passade utmärkt till kaffet som avslutade dagen.

Grilldags

Samling

Tack till IOGT för en trevlig dag med fina upplevelser. Många tankar for genom mitt huvud, platsen skulle vara utmärkt för att bjuda in föreningar i Hälsingland till Internationell Seniordans eller en veteranbilsträff, släktträff eller till allaktivitetsdag. Platsen har en stor utvecklingspotential.

Karl Brodin

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan