Annons

Annons

Annons

Bandy

Kolla in nya livesportsidan på Söderhamns-Kuriren!

Söderhamns-Kuriren fortsätter skruva upp sin satsning på livesänd sport.

Därför får den nu en rejäl uppfräschning på soderhamnskuriren.se och i appen – och flyttar in i +Allt-paketet.

– Det här blir ett lyft för livesändningarna, säger Mathilda Svensson, chefredaktör på Söderhamns-Kuriren.

Elitserien i bandy, lokalfotboll och folkrace. Det är ett litet utdrag av all den sport som SK direktsänder. Nu ökar dessutom satsningen på livesport genom att tidningen gör det lättare för dig som prenumerant att navigera bland all livesport på sajten och i appen. Den uppfräschade undersidan soderhamnskuriren.se/livesport ska underlätta både för den som ska se dagens match och för den som vill se vad som kommer längre fram.

Annons

Annons

– Det nya utseendet för livesporten kommer göra det lättare för våra sportintresserade läsare att hitta matcherna. Framför allt blir det enklare att hitta kommande livesändningar, säger Mathilda Svensson.

Så här ser Söderhamns-Kurirens nya livesport-sida ut.

Från och med nu hittar du kommande, pågående och spelade matcher på den nya livesportsidan. Där kommer även olika klipp och höjdpunktspaket som publiceras på SK att samlas.

– Det här blir ett lyft för livesändningarna. Vi tror mycket på vår livesända sport och satsar på den, just nu är det framför allt fotbollen och i höst väntar bandyn, säger Mathilda Svensson.

Om man även fortsättningsvis vill kunna ta del av livesporten på Söderhamns-Kuriren så krävs det att man har något av paketen "Total" eller "Digital premium".

Även det nya +Allt-paketet, där även DN och Expressen ingår, ger tillgång till allt innehåll på Sporten. Läs mer om +Allt-paketet här.

Annons

Är du papperstidningskund har du också tillgång till all livesport på soderhamnskuriren.se.

Klicka här för att komma direkt till nya livesportsidan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan